apartamente noi
apartamente noi
Blocuri Noi Case si Vile Noi Ansambluri Rezidentiale Apartamente Noi Prima Casa Apartamente Noi de Lux Apartamente Noi Finalizate
apartamente noi
apartamente noi
  apartamente noi
apartamente noi
Consultantul tau Imobiliar

Servicii Promovare
Direct Dezvoltator sau Comision 0%

  apartamente noi
apartamente noi
  apartamente noi
apartamente noi
  apartamente noi

Blocuri noi - proiecte noi

Blocuri noi - proiecte noi

Cel mai bun pret posibil la apartamente noi il gasim la proiecte noi, la blocuri noi din ansambluri rezidentiale care sunt la inceput de constructie. Oricine doreste o investitie buna se va orienta catre cumpararea de apartamente noi off plan. Cu cat blocurile noi avanseaza catre finalizare cu atat apartamentele de vanzare din aceste proiecte noivor fi mai scumpe. Este logic si este si normal sa se intample astfel.

Intotdeauna cand un bloc nou incepe a fi construit si oferit spre vanzare, pretul oferit la apartamente noi este mai mic din simplul motiv al pietei. Sunt preturi de intrare pe piata si intotdeauna investitorii urca preturile pe parcursul executiei lucrarilor, dar si in functie de gradul de ocupare al blocului. Este firesc sa se intample asa din punctul de vedere al investitorului.

Ce sunt investitiile Off Plan (din faza de proiect) in apartamente noi?

O investitie off plan este o investitie imobiliara facuta inca din faza de inceput de constructie a blocurilor noi. Cumparatorul va contracta un apartament nou inainte de constructia propriu zisa a acestuia, platind un avans negociat cu dezvoltatorul. Diferenta de pret urmand a fi achitata la final sau in functie de intelegerea cu dezvoltatorul de blocuri noi.

Principalul avantaj al acestor tipuri de achizitii de apartamente noi in proiecte noi este dat de pretul cel mai mic posibil in respectivele blocuri noi de apartamente. Dezvoltatorii de proiecte noi vor scoate la vanzare apartamente ce urmeaza a fi construite la un pret mai mic decat daca erau finalizate pentru a face cat mai atractive blocurile noi pe care le dezvolta. Cresterea pretului pe parcursul executiei constructiei este fireasca si normala.

Cele mai multe astfel de achizitii off plan se fac in Bucuresti. Numarul vanzarilor de apartamente noi off plan este dat de gradul de incredere in finalizarea lucrarilor, iar aici totul se rezuma la informatiile cu privire la dezvoltator. Cu cat este mai vechi in piata din Bucuresti (adica daca a mai facut proiecte noi, unde a mai construit blocuri noi, daca clientii care au cumparat apartamente noi de la el sunt multumiti, etc), cu atat este mai de incredere si riscul nefinalizarii este aproape zero.

Consultantul tau imobiliar in apartamente noi iti recomanda apartamente noi off plan in blocuri noi si proiecte noi.Multumesc,
Consultantul tau Imobiliar in Apartamente Noi

Afla Proiectele de Apartamente Noi

 
apartamente noi
  Bucuresti Ilfov
Zona: Berceni
Tip imobil: S+P+10
Tip apartamente: 1,2,3 camere
Suprafete: 38-65
Grad ocupare: 100%
Finalizare: Finalizat
Pret (de la): 39900 Euro
 
blocuri noi

blocuri noi

blocuri noi

Proiecte de case etaj si parter Icase


Copyright ©Apartamente noi.ro . Apartamente in blocuri noi in Bucuresti si Romania. Conditii de utilizare
Gazduire web prin Rodomenii.ro Portal de apartamente noi si blocuri noi